Speklapjes met bonen in paprikasaus
bewaar
bewaar

Speklapjes met bonen in paprikasaus

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in weinig water met wat zout gaar in ca. 25 minuten (en bewaar eventueel 100 ml kookvocht). Bak de gekruide speklapjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen en peultjes net gaar in ca. 7 minuten.

Neem de speklapjes uit de braadpan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Bak in het bakvet, met wat extra boter of margarine, de ui en de paprika 2 minuten. Roer er ca. 100 ml (aardappelkook)water bij en breng de paprikasaus aan de kook.

Giet de bonen en de aardappelen af en schep ze op 4 borden, leg de speklapjes erbij en schep de paprikasaus erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speklapjes met bonen in paprikasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig