Zoetzure sperziebonen met atjar
Aan de slag
Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Giet de bonen af en schep er de 4 el atjar tjampoer en 2 el chilisaus door. Warm de groenten op zacht vuur nog even door. Serveer de bonen in een schaal en strooi er 1 bosui in dunne ringetjes over.
algemeenAtjar tjampoer smaakt heerlijk als bijgerecht bij Indische gerechten. De
zoete chilisaus kunt u gebruiken als dipsaus bij tacochips.
Zoetzure sperziebonen met atjar
bijgerecht
null personen
70 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Giet de bonen af en schep er de 4 el atjar tjampoer en 2 el chilisaus door. Warm de groenten op zacht vuur nog even door. Serveer de bonen in een schaal en strooi er 1 bosui in dunne ringetjes over.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g sperziebonen
4 el atjar tjampoer
2 el zoete chilisaus
1 bosuitje