Gemberscones met room
bewaar
bewaar

Gemberscones met room

40 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. In kom zelfrijzend bakmeel met bakpoeder mengen. Boter met vingertoppen erdoor wrijven. Gembersiroop (1 el bewaren) en eierdooier toevoegen en geheel snel tot soepel deeg kneden. Deeg op met bloem bestoven werkvlak ca. 2 cm dik uitrollen. Met glas 12 rondjes uitsteken en op met bakpapier beklede bakplaat leggen. Bovenkanten bestrijken met beetje eiwit. Scones in ca. 20 min. in midden van oven gaar en lichtbruin bakken. Slagroom stijfkloppen met rest van gembersiroop en bij scones serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemberscones met room

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig