Japanse mie, spinazie en tofu
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika in blokjes, halveer de kastanjechampignons en snijd de bosuitjes in ringetjes. Verhit de olie in de wok. Pers de knoflook erboven en bak ca. 1 min. Voeg de paprika toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de champignons toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de tofu toe en bak ca. 3 min. mee.
Voeg de spinazie in delen toe en schep om tot de spinazie is geslonken. Voeg de mie, bosui en woksaus toe en verwarm alles goed door. Verdeel over diepe borden en bestrooi met het sesamzaad.
Japanse mie, spinazie en tofu
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika in blokjes, halveer de kastanjechampignons en snijd de bosuitjes in ringetjes. Verhit de olie in de wok. Pers de knoflook erboven en bak ca. 1 min. Voeg de paprika toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de champignons toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de tofu toe en bak ca. 3 min. mee.
Voeg de spinazie in delen toe en schep om tot de spinazie is geslonken. Voeg de mie, bosui en woksaus toe en verwarm alles goed door. Verdeel over diepe borden en bestrooi met het sesamzaad.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
225 g mie
1 rode paprika
250 g kastanjechampignons
3 bosuien
4 el zonnebloemolie
2 tenen knoflook
180 g pittig gekruide tofu roerbakreepjes
300 g verse spinazie
80 g teriyakisaus
2 el geroosterde sesamzaadjes
Dit heb je nodig
wok