Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
Aan de slag
Bestrooi het vlees met peper en zout. Kook de spruitjes in water met zout in 5 min. gaar. Giet af. Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan en bak het vlees in 4 min. knapperig. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Verhit 25 g boter en bak de krieltjes 10 min. op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de spruitjes toe en laat al omscheppend 8 min. bakken. Voeg het vlees en de dressing toe, schep om en warm door. Haal de pan van het vuur. Schep de sla erdoor en serveer.
Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi het vlees met peper en zout. Kook de spruitjes in water met zout in 5 min. gaar. Giet af. Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan en bak het vlees in 4 min. knapperig. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Verhit 25 g boter en bak de krieltjes 10 min. op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de spruitjes toe en laat al omscheppend 8 min. bakken. Voeg het vlees en de dressing toe, schep om en warm door. Haal de pan van het vuur. Schep de sla erdoor en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g wienerschnitzel
2 zakken spruitjes
50 g boter
2 zakken kleine krieltjes
5 el sinaasappel-
1 zak eikenbladslamelange