Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
bewaar
bewaar

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Bestrooi het vlees met peper en zout. Kook de spruitjes in water met zout in 5 min. gaar. Giet af. Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan en bak het vlees in 4 min. knapperig. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.

Verhit 25 g boter en bak de krieltjes 10 min. op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de spruitjes toe en laat al omscheppend 8 min. bakken. Voeg het vlees en de dressing toe, schep om en warm door. Haal de pan van het vuur. Schep de sla erdoor en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig