Amuse carpaccio met kroepoek, bosui & gember
Chic hapje en toch in maar tien minuten klaar.
Aan de slag
Snijd de helft van de bosui in dunne ringetjes en de rest in lange, dunne reepjes. Snijd de gember in kleine stukjes. Roer in een schaal de bosui, gembersiroop, olie, azijn en sojasaus door elkaar. Breng op smaak met enkele druppels tabasco.
Halveer de plakjes carpaccio. Snijd met een gekarteld mes de plakken kroepoek voorzichtig in 8 gelijke stukken en beleg met de carpaccio. Druppel voorzichtig het sausje erover en leg daarna de reepjes bosui en de stukjes gember erop. Serveer direct.
Amuse carpaccio met kroepoek, bosui & gember
Chic hapje en toch in maar tien minuten klaar.
null porties
130 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de helft van de bosui in dunne ringetjes en de rest in lange, dunne reepjes. Snijd de gember in kleine stukjes. Roer in een schaal de bosui, gembersiroop, olie, azijn en sojasaus door elkaar. Breng op smaak met enkele druppels tabasco.
Halveer de plakjes carpaccio. Snijd met een gekarteld mes de plakken kroepoek voorzichtig in 8 gelijke stukken en beleg met de carpaccio. Druppel voorzichtig het sausje erover en leg daarna de reepjes bosui en de stukjes gember erop. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bosuien
3 bolletjes verse gember
1 el gembersiroop
2 el arachideolie
2 tl wittewijnazijn
1 el sojasaus
2 druppels tabasco
246 g carpaccio
2 plakken grote kroepoek