Pasta met spinaziesaus en gerookte zalm
bewaar
bewaar

Pasta met spinaziesaus en gerookte zalm

Zalm en spinazie is een gouden duo, proef maar!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Knoflook en sjalotjes fijnsnijden. Tomaten in parten snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Tomaat mengen met dressing en bestrooien met pijnboompitten. Ondertussen pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking.

Olie in hapjespan verhitten en hierin knoflook en ui 1 min. bakken. Spinazie toevoegen en 5 min. mee verwarmen. Kookroom toevoegen en saus onder af en toe roeren 2 min. doorwarmen. Peper en eventueel zout naar smaak toevoegen.

Pasta over borden verdelen. Spinaziesaus erop scheppen. Zalmsnippers erover verdelen. Serveren met tomatensalade.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met spinaziesaus en gerookte zalm

Zalm en spinazie is een gouden duo, proef maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig