Feestcakejes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop de eieren los met de basterd- en vanillesuiker. Roer in gedeelten het bakmeel erdoor en voeg een flinke mespunt zout toe. Roer de boter door het beslag. Zet de cakevormpjes op een bakplaat en vul ze tot de helft met het beslag. Bak de cakejes in 15-20 min. gaar en goudbruin. Maak het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel het over de cakejes. Versier de cakejes en zet de kaarsjes erop. U kunt de cakejes ook 1 dag van tevoren maken. Bewaar in een luchtdichte trommel.
Hoe breek je een ei?
Instructievideo - 01:21 min.
Feestcakejes
nagerecht
null porties
165 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop de eieren los met de basterd- en vanillesuiker. Roer in gedeelten het bakmeel erdoor en voeg een flinke mespunt zout toe. Roer de boter door het beslag. Zet de cakevormpjes op een bakplaat en vul ze tot de helft met het beslag. Bak de cakejes in 15-20 min. gaar en goudbruin. Maak het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel het over de cakejes. Versier de cakejes en zet de kaarsjes erop. U kunt de cakejes ook 1 dag van tevoren maken. Bewaar in een luchtdichte trommel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eieren
200 g witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
200 g zelfrijzend bakmeel
175 g boter
1 zakje gebaksglazuur
40 g confetti
Dit heb je nodig
papieren cakevormpjes
kaarsjes