Vissticks met limesaus
bewaar
bewaar

Vissticks met limesaus

20 min. bereiden / 25 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 °C. Knoflook pellen en fijnsnijden. Aardappelschijfjes, 2 el olijfolie en knoflook in braadslee mengen. Bestrooien met zout en peper. Aardappelschijfjes in midden van oven in 20-25 min. goudbruin bakken. Halverwege omscheppen. Lime schoonboenen, schil fijnraspen en lime uitpersen. In kom fritessaus losroeren met 2/3 deel limerasp en 1 1/2 el sap. Tuinerwten/wortelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Muntblaadjes van steeltjes halen en fijnsnijden. Rest olie verhitten in koekenpan met antiaanbaklaag en hierin vissticks volgens aanwijzingen op verpakking bruin en gaar bakken. Aardappelschijfjes en groenten over 4 borden verdelen. Groenten bestrooien met munt. Vissticks erbij leggen, flinke lepel limesaus ernaast scheppen en bestrooien met rest limerasp.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vissticks met limesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig