Pasta met pepersalami en magor van familie Van Iersel
Aan de slag
Breng water aan de kook voor de spaghetti. Snijd de tomaten kruislings in, dompel ze 1 minuut onder in het hete water, trek het vel eraf en snijd ze in stukjes. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en champignons. Voeg de stukjes tomaat toe. Laat even pruttelen. Warm dan de pepersalami even mee. Giet de spaghetti af en meng met de saus en de rucola. Bestrooi met de blokjes magor.
Pasta met pepersalami en magor van familie Van Iersel
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng water aan de kook voor de spaghetti. Snijd de tomaten kruislings in, dompel ze 1 minuut onder in het hete water, trek het vel eraf en snijd ze in stukjes. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en champignons. Voeg de stukjes tomaat toe. Laat even pruttelen. Warm dan de pepersalami even mee. Giet de spaghetti af en meng met de saus en de rucola. Bestrooi met de blokjes magor.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 tomaten
300 g spaghetti
2 eetlepels olijfolie
1 grote ui
250 g champignons
200 g pepersalami
150 g magor-kaas
25 g rucolasla