Gadogado met kipspareribs
bewaar
bewaar

Gadogado met kipspareribs

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Eieren in ca. 10 min. hard koken. In braadpan met dikke bodem olie verhitten en kipspareribs op matig vuur in ca. 20 min. gaarbakken. Mie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen satésaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Kool grof snijden en wassen. Kool en taugé maximaal 1 min. koken en afgieten. Mie, groenten, eieren en kipspareribs over borden verdelen. Satésaus erover gieten en serveren met kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gadogado met kipspareribs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig