Chocoladedip met aardbeien
Aan de slag
Chocolade in stukjes breken. Met kookroom in pannetje aan de kook brengen. Op laag vuur al roerend laten smelten. Zacht koken tot mooie gladde chocoladesaus. Eierkoeken elk in 6 puntjes snijden. Aardbeien schoonmaken. Warme chocoladesaus in 4 schaaltjes schenken en op bordjes zetten. Aardbeien en koekpuntjes ernaast leggen om in chocoladesaus te dippen.
Chocoladedip met aardbeien
nagerecht
null personen
488 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Chocolade in stukjes breken. Met kookroom in pannetje aan de kook brengen. Op laag vuur al roerend laten smelten. Zacht koken tot mooie gladde chocoladesaus. Eierkoeken elk in 6 puntjes snijden. Aardbeien schoonmaken. Warme chocoladesaus in 4 schaaltjes schenken en op bordjes zetten. Aardbeien en koekpuntjes ernaast leggen om in chocoladesaus te dippen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 reep melkchocolade
½ fles kookroom
6 scharreleierkoeken
250 g aardbeien