Pincho met zalmroerei
Deze Spaanse tapas is het ultieme brunchgerecht.
Aan de slag
Klop de eieren los met de slagroom, voeg peper en zout toe. Verwarm in een pan de boter en laat het eimengsel hierin op middelhoog vuur al roerend stollen. Snijd de zalm in reepjes.
Knip de bieslook fijn. Schep halverwege de helft van de zalm en de helft van de bieslook erdoor. Haal de pan van het vuur. Verdeel de helft van het roerei over 3 sneetjes brood, leg de andere sneetjes erop en druk iets aan.
Snijd de stapeltjes diagonaal in 4 stukken. Leg hier de rest van het roerei op en garneer met de reepjes paprika, de rest van de zalm en de bieslook. Steek de pincho's vast met een cocktailprikker.
Pincho met zalmroerei
Deze Spaanse tapas is het ultieme brunchgerecht.
null porties
115 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met de slagroom, voeg peper en zout toe. Verwarm in een pan de boter en laat het eimengsel hierin op middelhoog vuur al roerend stollen. Snijd de zalm in reepjes.
Knip de bieslook fijn. Schep halverwege de helft van de zalm en de helft van de bieslook erdoor. Haal de pan van het vuur. Verdeel de helft van het roerei over 3 sneetjes brood, leg de andere sneetjes erop en druk iets aan.
Snijd de stapeltjes diagonaal in 4 stukken. Leg hier de rest van het roerei op en garneer met de reepjes paprika, de rest van de zalm en de bieslook. Steek de pincho's vast met een cocktailprikker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
50 ml verse slagroom
25 g ongezouten roomboter
100 g gerookte zalm
3 el verse bieslook
6 sneetjes volkorenbrood
295 g geroosterde rode paprika's in pot
Dit heb je nodig
cocktailprikkers