Broodrolletjes met ansjovisboter en Hollandse garnalen
Aan de slag
Verwarm 25 g boter in een steelpan en laat de ansjovis daarin al roerend smelten. Schep de knoflook en de paprika erdoor en laat de paprika in 3-4 min. zachtjes gaar worden. Roer het ansjovismengsel met de peterselie en peper naar smaak door de rest van de boter. Snijd van 3 lange sneden brood de korsten af en bestrijk ze royaal met de ansjovisboter. Verdeel de rucola en de garnalen erover. Rol de sneden brood stevig op, begin aan een korte kant. Verpak de broodrollen strak in vershoudfolie en laat ze in de koelkast in 1 uur stevig worden. Snijd de broodrollen met een scherp mes in 6-8 mooie plakjes en leg op een schaal.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Broodrolletjes met ansjovisboter en Hollandse garnalen
null porties
215 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Verwarm 25 g boter in een steelpan en laat de ansjovis daarin al roerend smelten. Schep de knoflook en de paprika erdoor en laat de paprika in 3-4 min. zachtjes gaar worden. Roer het ansjovismengsel met de peterselie en peper naar smaak door de rest van de boter. Snijd van 3 lange sneden brood de korsten af en bestrijk ze royaal met de ansjovisboter. Verdeel de rucola en de garnalen erover. Rol de sneden brood stevig op, begin aan een korte kant. Verpak de broodrollen strak in vershoudfolie en laat ze in de koelkast in 1 uur stevig worden. Snijd de broodrollen met een scherp mes in 6-8 mooie plakjes en leg op een schaal.
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g boter
5 ansjovisfilets
1 teen knoflook
1 rode paprika
½ bakje peterselie
½ brood
½ zak rucola
1 bakje Hollandse garnalen