Gebakken rijst met kipfilet en satésaus
bewaar
bewaar

Gebakken rijst met kipfilet en satésaus

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Selderie grof hakken. Paksoi in repen snijden. Ui en knoflook pellen. Ui en 3 tenen knoflook snipperen. 1 teen knoflook persen en mengen met 1 el olie, 1 tl zout en 1 tl peper. Kip in lengte doormidden snijden en elk stuk rondom met knoflookolie inwrijven. Kip in droge koekenpan in ca. 8 min. bruin en gaar bakken. 1 el olie in wok verhitten en hierin paksoi 3 min. roerbakken. 1/2 tl gesnipperde knoflook, zout en peper naar smaak toevoegen. Uit wok scheppen en afgedekt warmhouden. Wok drogen met keukenpapier. Rest olie verhitten en hierin ui en peen 3 min. bakken. Rest knoflook toevoegen. Rijst losroeren en erdoor scheppen, 2 min. roerbakken. 3/4 selderie en naar smaak zout en peper toevoegen. Satésaus verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Rijst en groenten naast elkaar op 4 borden scheppen. Kip ertussen leggen, saus erover scheppen en met selderie bestrooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken rijst met kipfilet en satésaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig