Roséfondue
Aan de slag
Verwarm de inhoud van het zakje kaasfondue in een fonduepan of een andere vuurvaste schaal 10-15 minuten op middelhoog vuur. Roer de rosé en de tomatensap erdoor als de fondue kookt. Breng opnieuw aan de kook. Roer voor het serveren de olijven en de peterselie erdoor. Lekker met (Italiaanse) soepstengels.
Roséfondue
hoofdgerecht
null personen
390 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de inhoud van het zakje kaasfondue in een fonduepan of een andere vuurvaste schaal 10-15 minuten op middelhoog vuur. Roer de rosé en de tomatensap erdoor als de fondue kookt. Breng opnieuw aan de kook. Roer voor het serveren de olijven en de peterselie erdoor. Lekker met (Italiaanse) soepstengels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pakje kaasfondue
6 eetlepels rosé
6 eetlepels tomatensap
100 g zwarte olijven
2 eetlepels verse peterselie
Dit heb je nodig
fonduepan