Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
bewaar
bewaar

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Rijst met zout koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schnitzel in dunne reepjes snijden. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en kleiner snijden. Bestrooien met zout en versgemalen peper. In braadpan boter verhitten. Reepjes vlees in ca. 2 minuten bruin bakken. Paddestoelen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Stroganoffsaus erdoor roeren en geheel goed doorwarmen. Rijst erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig