Avocado-clubsandwich van tomatentoast
bewaar
bewaar

Avocado-clubsandwich van tomatentoast

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd van het brood 8 grove sneden. Pureer de tomaten met de knoflook en de olie en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Wrijf de sneden brood aan een zijde ruim in met dit mengsel. Rooster de sneden brood 8 minuten in de hete oven met de tomatenkant naar boven. Bak de bacon nogmaals krokant en laat hem even uitlekken op keukenpapier. Snijd het avocadovruchtvlees in dunne plakjes en besprenkel die met het sap van de limoen. Snijd de eieren in plakjes. Beleg de tomatentoast met de avocado, bestrooi naar smaak met (versgemalen) peper, leg de bacon en de plakjes ei erop en daar-bovenop weer een snee tomaten-knoflooktoast (met de tomatenkant naar beneden). Snijd de sandwiches schuin doormidden en zet ze vast met lange prikkers, om te voorkomen dat ze uit elkaar vallen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Avocado-clubsandwich van tomatentoast

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig