Gegrilde karbonade met ovenaardappeltjes
bewaar
bewaar

Gegrilde karbonade met ovenaardappeltjes

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 250 °C. Knoflook pellen, in de lengte in vieren snijden. 1 el olie en 1/2 tl paprikapoeder mengen. Olie met aardappelschijfjes husselen. Over bakplaat verdelen en in oven in ca. 15 min. bruin laten worden. Halverwege knoflook toevoegen en omscheppen. In kommetje 2 el olie mengen met rest paprikapoeder, kaneel en 1/2 tl zout. Vlees hiermee inwrijven. In droge grillpan of op hete barbecue om en om bruin en gaar roosteren (ca. 15 min.). Slabladeren loshalen en grote bladeren scheuren. Sla wassen en drogen. Komkommer schillen en in plakjes snijden. Basilicumblaadjes loshalen. Stelen fijnhakken. Sla, komkommer, basilicumblaadjes en steeltjes mengen. Aardappelschijfjes met zout bestrooien. Sla over vier borden verdelen, dressing naar smaak erover schenken. Aardappeltjes en karbonades ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde karbonade met ovenaardappeltjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig