Rosbief met groene lentegroenten
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Rosbief in midden van oven in 45 min. gaar en rosé bakken. Sugar snaps, sperziebonen en asperges schoonmaken. Sugar snaps en sperziebonen samen 4 min. koken. Asperges toevoegen en nog 3 min. koken. In koekenpan margarine verhitten en aardappelpartjes 7 min. bakken. Rosbief in plakjes snijden en op vier borden leggen. Wijnsaus erover scheppen en met sjalotjes garneren. Met groenten en gebakken aardappelpartjes serveren.
Rosbief met groene lentegroenten
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Rosbief in midden van oven in 45 min. gaar en rosé bakken. Sugar snaps, sperziebonen en asperges schoonmaken. Sugar snaps en sperziebonen samen 4 min. koken. Asperges toevoegen en nog 3 min. koken. In koekenpan margarine verhitten en aardappelpartjes 7 min. bakken. Rosbief in plakjes snijden en op vier borden leggen. Wijnsaus erover scheppen en met sjalotjes garneren. Met groenten en gebakken aardappelpartjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaal ovenklare rosbief
200 g sugar snaps
200 g sperziebonen
250 g groene asperges
2 eetlepels vloeibare margarine
2 zakjes gekruide A-partjes in schil