Rosbief met groene lentegroenten
bewaar
bewaar

Rosbief met groene lentegroenten

10 min. bereiden / 45 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 175 °C voorverwarmen. Rosbief in midden van oven in 45 min. gaar en rosé bakken. Sugar snaps, sperziebonen en asperges schoonmaken. Sugar snaps en sperziebonen samen 4 min. koken. Asperges toevoegen en nog 3 min. koken. In koekenpan margarine verhitten en aardappelpartjes 7 min. bakken. Rosbief in plakjes snijden en op vier borden leggen. Wijnsaus erover scheppen en met sjalotjes garneren. Met groenten en gebakken aardappelpartjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rosbief met groene lentegroenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig