Pittige tomatendrank met olijvenkoekje
bewaar
bewaar

Pittige tomatendrank met olijvenkoekje

25 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de stukjes olijf door de geraspte kaas. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er eetlepels olijven-kaasmengsel over. Bak de olijvenkoekjes in 10-15 minuten goudbruin, laat ze afkoelen en uitharden. Roer de sherry met het pimentpoeder door het tomatensap. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer het tomatendrankje in borrelglaasjes met een olijvenkoekje op de rand.

algemeenDe tomatendrank en koekjes meenemen? Vervoer de drank een thermoskan, de olijvenkoekjes in een trommel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige tomatendrank met olijvenkoekje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig