Vanillepudding met verse vruchtensaus
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de vellen filodeeg. Bestrijk de vellen met de boter en bestrooi ze met de poedersuiker en het amandelschaafsel. Bak ze in 8-10 minuten tot ze bruin en krokant zijn. Houd een paar takjes bessen apart en prak de rest van het fruit fijn. Roer de honing door het fruit en breng het geheel in een steelpannetje aan de kook. Haal het fruitmengsel direct van het vuur en roer de munt erdoor. Breek de amandelkoek in grove stukken. Stort de pudding en serveer die met het warme fruitmengsel, de krokante amandelbrokken en wat takjes rode bessen.
Vanillepudding met verse vruchtensaus
nagerecht
null personen
315 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de vellen filodeeg. Bestrijk de vellen met de boter en bestrooi ze met de poedersuiker en het amandelschaafsel. Bak ze in 8-10 minuten tot ze bruin en krokant zijn. Houd een paar takjes bessen apart en prak de rest van het fruit fijn. Roer de honing door het fruit en breng het geheel in een steelpannetje aan de kook. Haal het fruitmengsel direct van het vuur en roer de munt erdoor. Breek de amandelkoek in grove stukken. Stort de pudding en serveer die met het warme fruitmengsel, de krokante amandelbrokken en wat takjes rode bessen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 vellen filobladerdeeg
1 eetlepel boter
4 eetlepels poedersuiker
2 eetlepels amandelschaafsel
150 g rode bessen
100 g aardbeien
1 eetlepel vloeibare (vanille)honing
2 eetlepels verse munt
1 bak vanillepudding
Dit heb je nodig
bakpapier