Notenrijst met groenten in kruidensaus
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan margarine verhitten en worstjes bruin en gaar bakken. In steelpan 200 ml water koken. Al roerend met garde sauspoeder erdoor mengen tot saus gebonden is. Saus 2 min. zachtjes laten doorkoken. Tomaten wassen en 1 min. met saus meewarmen. Broccoli door saus met tomaten scheppen. Met rijst en worst serveren.
Notenrijst met groenten in kruidensaus
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan margarine verhitten en worstjes bruin en gaar bakken. In steelpan 200 ml water koken. Al roerend met garde sauspoeder erdoor mengen tot saus gebonden is. Saus 2 min. zachtjes laten doorkoken. Tomaten wassen en 1 min. met saus meewarmen. Broccoli door saus met tomaten scheppen. Met rijst en worst serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak rijst
600 g broccoli
2 eetlepels vloeibare margarine
1 schaal chipolataworstjes
30 g mix voor groentesaus
1 bakje cherrytomaten