Zelfgemaakte visburgers van kabeljauw
bewaar
bewaar

Zelfgemaakte visburgers van kabeljauw

40 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Pureer de stukken kabeljauwfilet in de keukenmachine. Voeg 1 ei en de wortel toe. Breng op smaak met zout en peper. Klop in een diep bord het andere ei los. Vorm met vochtige handen vier burgers van het vismengsel. Haal de burgers eerst door het losgeklopte ei en wentel ze daarna door het broodkruim. Druk het broodkruim goed aan. Snijd de aardappels in stukken en kook ze in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 20 minuten gaar. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de visburgers op middelhoog vuur in 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de kool in 3-4 minuten beetgaar. Schep de chilisaus door de kool. Breng op smaak met zout. Serveer de visburgers met de hete kool en de gekookte aardappels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zelfgemaakte visburgers van kabeljauw

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig