Kip in tandoorisaus met shoarmabroodje
Aan de slag
Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Kip in 4 min. al omscheppend bruin bakken. Shoarmabroodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Wokgroente aan kip toevoegen en 5 min. meebakken. Tandoorisaus toevoegen en door en door heet laten worden. Peterselie fijnknippen. Tandoori in vier grote kommen of diepe borden scheppen. Garneren met lepel crème fraîche en met peterselie bestrooien. Met broodjes serveren.
Kip in tandoorisaus met shoarmabroodje
hoofdgerecht
null personen
795 kcal
15 min. bereiden
5 min. wachten
Aan de slag
Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Kip in 4 min. al omscheppend bruin bakken. Shoarmabroodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Wokgroente aan kip toevoegen en 5 min. meebakken. Tandoorisaus toevoegen en door en door heet laten worden. Peterselie fijnknippen. Tandoori in vier grote kommen of diepe borden scheppen. Garneren met lepel crème fraîche en met peterselie bestrooien. Met broodjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaal kipfilet
3 eetlepels (zonnebloem)olie
1 zak Oosterse wokmix
1 pot milde tandoorisaus
1 pak shoarmabroodjes
1 bekertje crème fraîche
½ zakje verse peterselie
Dit heb je nodig
wok