Tacoschelpen met Quorn
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Komkommer halveren, van zaadjes ontdoen, in kleine blokjes snijden en met yoghurt mengen. Teentje knoflook erboven uitpersen en erdoor mengen. Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In koekenpan olie verhitten en ui en Quornstukjes 4 min. bakken. Maïs toevoegen en verwarmen. Taco's met sla, Quornmengsel en komkommer vullen.
Tacoschelpen met Quorn
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Komkommer halveren, van zaadjes ontdoen, in kleine blokjes snijden en met yoghurt mengen. Teentje knoflook erboven uitpersen en erdoor mengen. Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In koekenpan olie verhitten en ui en Quornstukjes 4 min. bakken. Maïs toevoegen en verwarmen. Taco's met sla, Quornmengsel en komkommer vullen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
1 komkommer
150 ml yoghurt
1 teentje knoflook
1 pak tacoschelpen
4 eetlepels zonnebloemolie
2 schaaltjes roerbakreepjes
1 blik maïskorrels
1 zakje gemengde ijsbergsla