Haringsalade met krieltjes
bewaar
bewaar

Haringsalade met krieltjes

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen en stokbrood in 6-8 min. afbakken. Krieltjes in magnetron volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Laten afkoelen. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Haring in stukjes snijden. Peterselie fijnhakken. Krieltjes met haring, ui en crème fraîche mengen en over vier borden verdelen. Met peterselie garneren. Tomaten om salade leggen. Salade met stokbrood serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Haringsalade met krieltjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig