Gepaneerde filet met gewokte komkommer
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Komkommers schillen, in lengte halveren, zaadjes verwijderen en in dikke plakjes snijden. Stoneleeks schoonmaken en in stukjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in fijne ringetjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag helft van olie verhitten en filets in 4 min. aan beide kanten bruinbakken. In wok rest van olie verhitten en komkommer, peper en stoneleeks 2 min. roerbakken. Suiker en ketjap erdoor roeren en nog even doorwarmen. Filets met oosterse komkommer en rijst serveren. Lekker met zoete chilisaus.
Gepaneerde filet met gewokte komkommer
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Komkommers schillen, in lengte halveren, zaadjes verwijderen en in dikke plakjes snijden. Stoneleeks schoonmaken en in stukjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in fijne ringetjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag helft van olie verhitten en filets in 4 min. aan beide kanten bruinbakken. In wok rest van olie verhitten en komkommer, peper en stoneleeks 2 min. roerbakken. Suiker en ketjap erdoor roeren en nog even doorwarmen. Filets met oosterse komkommer en rijst serveren. Lekker met zoete chilisaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak notenrijst
2 komkommers
1 zakje stoneleeks
1 rode peper
4 eetlepels (zonnebloem)olie
2 schaaltjes filet gepaneerd
2 eetlepels basterdsuiker
4 eetlepels ketjap
Dit heb je nodig
wok