Mie met kalkoen en pistachenootjes
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking in 2 minuten beetgaar. Giet de mie af in een vergiet en spoel hem af onder stromend koud water. Laat de mie in het vergiet verder goed uitlekken. Verhit de wok op hoog vuur en voeg de roerbakolie toe als de wok licht dampt. Bak de kalkoenreepjes in 1-2 minuten op hoog vuur rondom bruin. Voeg de bevroren kapucijners en peultjes toe en roerbak alles 3-4 minuten tot de groenten beetgaar zijn. Schep de mie erdoor en roerbak nog 1 minuut tot de mie goed heet is. Breng op smaak met de sojasaus en sambal. Verdeel de mie over vier kommen en bestrooi met de pistachenoten.
Mie met kalkoen en pistachenootjes
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking in 2 minuten beetgaar. Giet de mie af in een vergiet en spoel hem af onder stromend koud water. Laat de mie in het vergiet verder goed uitlekken. Verhit de wok op hoog vuur en voeg de roerbakolie toe als de wok licht dampt. Bak de kalkoenreepjes in 1-2 minuten op hoog vuur rondom bruin. Voeg de bevroren kapucijners en peultjes toe en roerbak alles 3-4 minuten tot de groenten beetgaar zijn. Schep de mie erdoor en roerbak nog 1 minuut tot de mie goed heet is. Breng op smaak met de sojasaus en sambal. Verdeel de mie over vier kommen en bestrooi met de pistachenoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g roerbakmie
2 eetlepels roerbakolie
1 schaal kalkoenfilet à la minute
450 g jonge kapucijners
300 g peultjes
2 eetlepels sojasaus
2 theelepels sambal badjak
1 zakje gepelde pistachenootjes
Dit heb je nodig
wok