Knoflookpizza
Deeg kneden, kwartiertje wachten, even de oven in… Snelle pizza!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 ºC. Kneed de broodmix met 1 el olie tot een soepel deeg en laat het 15 minuten rusten. Verdeel het deeg in vier porties. Vorm er balletjes van en bestrooi het werkvlak dun met bloem.
Snijd de mozzarella in dunne plakken. Bebloem ook de deegroller en rol de balletjes tot dunne pizzabodems. Bestrijk ze licht met olie en verdeel de mozzarella erover.
Snijd de knoflook fijn. Leg de knoflook en de tijm op de pizza's en bestrooi met (zee)zout en (versgemalen) peper. Bak de pizza's in de oven in 8-10 minuten goudbruin.
Knoflookpizza
Deeg kneden, kwartiertje wachten, even de oven in… Snelle pizza!
voorgerecht
null personen
229 kcal
5 min. bereiden
15 min. wachten
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 ºC. Kneed de broodmix met 1 el olie tot een soepel deeg en laat het 15 minuten rusten. Verdeel het deeg in vier porties. Vorm er balletjes van en bestrooi het werkvlak dun met bloem.
Snijd de mozzarella in dunne plakken. Bebloem ook de deegroller en rol de balletjes tot dunne pizzabodems. Bestrijk ze licht met olie en verdeel de mozzarella erover.
Snijd de knoflook fijn. Leg de knoflook en de tijm op de pizza's en bestrooi met (zee)zout en (versgemalen) peper. Bak de pizza's in de oven in 8-10 minuten goudbruin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g kant-en-klaar broodmix
2 el traditionele olijfolie
125 g mozzarella
2 el tarwebloem
4 tenen knoflook
1 tl verse tijm
Dit heb je nodig
deegroller