Kipfajita met romige guacamole
Aan de slag
Kipfilet in reepjes snijden. In kom bier en seasoningmix mengen, kip erdoor scheppen en 10 min. marineren. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan helft van olie verhitten en ui en paprika zachtjes bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en vlees met marinade in 8 min. bruin en gaar bakken. Tortilla' volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aan tafel tortilla's vullen met vlees, groente en guacamolesaus. Lekker met groene salade en citroendressing.
Kipfajita met romige guacamole
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kipfilet in reepjes snijden. In kom bier en seasoningmix mengen, kip erdoor scheppen en 10 min. marineren. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan helft van olie verhitten en ui en paprika zachtjes bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en vlees met marinade in 8 min. bruin en gaar bakken. Tortilla' volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aan tafel tortilla's vullen met vlees, groente en guacamolesaus. Lekker met groene salade en citroendressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g kipfilet
100 ml bier
1 zakje fajita seasoning mix
2 uien
2 groene paprika's
3 eetlepels (zonnebloem)olie
1 pak flour tortilla's
1 potje creamy guacamole