Vlaflip anders
Aan de slag
Pers 2 sinaasappels uit. Schil de andere sinaasappel en snijd het vruchtvlees tussen de velletjes uit. Halveer de abrikoos, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Schil de meloen, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in mooie blokjes van circa 2 cm. Schep de sinaasappel- en abrikoospartjes met de meloenblokjes door het sinaasappelsap. Verdeel de gele vla over vier hoge glazen en schenk hier vervolgens de yoghurt op. Verdeel nu de fruitsalade over de glazen en strooi op elk toetje een beetje poedersuiker.
Vlaflip anders
nagerecht
null personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pers 2 sinaasappels uit. Schil de andere sinaasappel en snijd het vruchtvlees tussen de velletjes uit. Halveer de abrikoos, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Schil de meloen, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in mooie blokjes van circa 2 cm. Schep de sinaasappel- en abrikoospartjes met de meloenblokjes door het sinaasappelsap. Verdeel de gele vla over vier hoge glazen en schenk hier vervolgens de yoghurt op. Verdeel nu de fruitsalade over de glazen en strooi op elk toetje een beetje poedersuiker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 sinaasappels
1 abrikoos
¼ (cantaloupe)meloen
500 ml vanillevla
500 ml yoghurt
1 eetlepel poedersuiker