Visschnitzel met olijven en aardappels
bewaar
bewaar

Visschnitzel met olijven en aardappels

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. In koekenpan 4 el olie verhitten. Aardappelschijfjes in 10 min. bakken. Laatste 2 min. ui meebakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en visschnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. Olijven laten uitlekken. Tomaten wassen, in partjes snijden en met dressing mengen. Olijven halveren, bij aardappels scheppen en even goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met visschnitzels en tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visschnitzel met olijven en aardappels

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig