Gepofte aardappels met romige tuinkruiden
bewaar
bewaar

Gepofte aardappels met romige tuinkruiden

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schoon-boenen, inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels afgedekt met keukenhanddoek ca. 10 min. laten nagaren. Penen schillen en raspen. Peen met walnoten, rozijnen en sladressing mengen. Gepofte aardappels aan bovenzijde insnijden en met wat zout bestrooien. Fris & Romig in aardappel scheppen. Aardappel met wortelsalade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gepofte aardappels met romige tuinkruiden

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig