Scholrolletjes met garnalensaus
Aan de slag
Krieltjes in 8-10 min. gaarkoken en afgieten. Scholfilets bestrooien met zout en peper en oprollen. Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers. In kleine pan margarine verhitten. Bouillontablet en 200 ml water toevoegen en aan de kook brengen. Visrolletjes in bouillon leggen en afgedekt op laag vuur in 8 min. gaarstoven. Laatste 2 min. garnalen toevoegen. Stoofvocht binden met allesbinder en op smaak brengen met zout en peper. Intussen in koekenpan olie verhitten en courgette en knoflook 4 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes bestrooien met dille. Vis serveren met courgette en krieltjes.
Scholrolletjes met garnalensaus
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes in 8-10 min. gaarkoken en afgieten. Scholfilets bestrooien met zout en peper en oprollen. Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers. In kleine pan margarine verhitten. Bouillontablet en 200 ml water toevoegen en aan de kook brengen. Visrolletjes in bouillon leggen en afgedekt op laag vuur in 8 min. gaarstoven. Laatste 2 min. garnalen toevoegen. Stoofvocht binden met allesbinder en op smaak brengen met zout en peper. Intussen in koekenpan olie verhitten en courgette en knoflook 4 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes bestrooien met dille. Vis serveren met courgette en krieltjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
700 g panklare krieltjes
8 kleine scholfilets
2 eetlepels vloeibare margarine
1 visbouillontablet
100 g garnalen
2 eetlepels allesbinder
2 eetlepels olijfolie
2 courgettes
2 teentjes knoflook
1 theelepel gedroogde dille
Dit heb je nodig
cocktailprikkers