Bananenmuffin met walnoten
bewaar
bewaar

Bananenmuffin met walnoten

15 min. bereiden / 25 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Pureer de bananen met de staafmixer of een vork. Meng in een kom het meel, de suiker, de walnoten, het bakpoeder en zout naar smaak. Meng in een andere kom de bananen, de margarine, het ei en de melk. Maak een kuiltje in de kom met het meelmengsel en schep het banaanmengsel erin. Roer het banaanmengsel vanuit het midden met een garde door het meelmengsel. Verdeel het deeg over de muffinvorm en bak de muffins in het midden van de oven in 25 min. goudbruin en gaar.

algemeenU kunt de muffins 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar ze afgedekt in een luchtdichte trommel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bananenmuffin met walnoten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig