Marsalakip met kokosspinazie
bewaar
bewaar

Marsalakip met kokosspinazie

35 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In braadpan 3 el olie verhitten. Kip rondom bruinbakken. Kip half afgedekt in ca. 30 min. gaarbakken. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Als kip bijna gaar is in wok rest van olie verhitten. Ui met currypasta 2 min. bakken. Spinazie beetje bij beetje toevoegen en 3 min. roerbakken. Kokosmelk toevoegen en spinazie nog 2 min. koken. Allesbinder door kokosspinazie scheppen en met zout op smaak brengen. Kip met rijst en kokosspinazie serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Marsalakip met kokosspinazie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig