Lamsgebraad uit de oven
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Stukken lamsvlees inwrijven met mosterd en naast elkaar in ingevette ovenschaal leggen. Tijm, zout en peper naar smaak erover strooien. Boter erover schenken en sinaasappelsap langs rand op bodem van schaal schenken. In midden van oven lamsgebraad in 35-45 min. bruinbraden. Vlees halverwege keren en vocht erover lepelen. Lekker met couscous of gele rijst en broccoli.
Lamsgebraad uit de oven
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
5 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Stukken lamsvlees inwrijven met mosterd en naast elkaar in ingevette ovenschaal leggen. Tijm, zout en peper naar smaak erover strooien. Boter erover schenken en sinaasappelsap langs rand op bodem van schaal schenken. In midden van oven lamsgebraad in 35-45 min. bruinbraden. Vlees halverwege keren en vocht erover lepelen. Lekker met couscous of gele rijst en broccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g lamsgebraad
1 eetlepel grove mosterd
2 theelepels gedroogde tijm
0 versgemalen zwarte peper
25 g boter
150 ml sinaasappelsap
Dit heb je nodig
lage ovenschaal inhoud ca. 1 liter, ingevet