Linzensalade met oude kaas
Aan de slag
In wok ui in 2 el olie goudbruin fruiten. Knoflook en komijn toevoegen en 30 sec. meebakken. Spinazie in gedeelten toevoegen, laten slinken en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie uit wok nemen. Rest van olie verwarmen, linzen toevoegen en al omscheppend 2-3 min. verwarmen. Tomaatjes en azijn erdoor mengen en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie op schaal leggen en linzen erover verdelen. Kaas erover strooien.
Linzensalade met oude kaas
hoofdgerecht
null personen
295 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In wok ui in 2 el olie goudbruin fruiten. Knoflook en komijn toevoegen en 30 sec. meebakken. Spinazie in gedeelten toevoegen, laten slinken en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie uit wok nemen. Rest van olie verwarmen, linzen toevoegen en al omscheppend 2-3 min. verwarmen. Tomaatjes en azijn erdoor mengen en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie op schaal leggen en linzen erover verdelen. Kaas erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
2 theelepels gemalen komijn
300 g panklare spinazie
1 blik linzen
250 g cherrytomaten
2 eetlepels rode-wijnazijn
150 g oude kaas
Dit heb je nodig
wok