Hertenbiefstukken met prei en gember
Aan de slag
Prei schoonmaken en in flinterdunne ringen snijden. Gember heel fijn hakken en in kom met gembernat en preiringen mengen. In andere kom gemberpoeder, chilipoeder, piment, tijm, peper en zout door elkaar roeren. Biefstukken in vieren snijden. Vlees door kruidenmengsel wentelen en op schaal leggen.
In pannetje klontje boter verhitten. Biefstukjes in 2 min. bruinbakken, halverwege keren. Wat prei-gembermengsel in pannetje scheppen en 2-3 min. meebakken. Afblussen met scheutje wijn.
Hertenbiefstukken met prei en gember
null personen
235 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Prei schoonmaken en in flinterdunne ringen snijden. Gember heel fijn hakken en in kom met gembernat en preiringen mengen. In andere kom gemberpoeder, chilipoeder, piment, tijm, peper en zout door elkaar roeren. Biefstukken in vieren snijden. Vlees door kruidenmengsel wentelen en op schaal leggen.
In pannetje klontje boter verhitten. Biefstukjes in 2 min. bruinbakken, halverwege keren. Wat prei-gembermengsel in pannetje scheppen en 2-3 min. meebakken. Afblussen met scheutje wijn.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ dunne prei
8 bolletjes stemgember
1 theelepel gemberpoeder
2 theelepels chilipoeder
½ theelepel piment
1 theelepel gedroogde tijm
2 hertenbiefstukjes
4 eetlepels rode wijn
0 boter
Dit heb je nodig
gourmetstel