Oesterzwammen met soja-sesamdip
bewaar
bewaar

Oesterzwammen met soja-sesamdip

5 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

In kom mayonaise, sojasaus, chilisaus en sesamzaadjes tot dip mengen. Oesterzwammen schoonvegen, grote exemplaren halveren. Aan tafel telkens oesterzwam aan fonduevork steken en in hete olie in 1-2 min. goudbruin bakken. Gefrituurde oesterzwammen door soja-sesamdip halen.

algemeenAndere paddestoelen: Dit gerechtje is ook lekker met andere paddestoelen. Neem bijvoorbeeld eens kastanjechampignons, grotchampignons, repen portobello of in het seizoen cantharellen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oesterzwammen met soja-sesamdip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig