Oesterzwammen met soja-sesamdip
Aan de slag
In kom mayonaise, sojasaus, chilisaus en sesamzaadjes tot dip mengen. Oesterzwammen schoonvegen, grote exemplaren halveren. Aan tafel telkens oesterzwam aan fonduevork steken en in hete olie in 1-2 min. goudbruin bakken. Gefrituurde oesterzwammen door soja-sesamdip halen.
Oesterzwammen met soja-sesamdip
bijgerecht
null personen
165 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
In kom mayonaise, sojasaus, chilisaus en sesamzaadjes tot dip mengen. Oesterzwammen schoonvegen, grote exemplaren halveren. Aan tafel telkens oesterzwam aan fonduevork steken en in hete olie in 1-2 min. goudbruin bakken. Gefrituurde oesterzwammen door soja-sesamdip halen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel Japanse sojasaus
1 theelepel zoete chilisaus
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
150 g oesterzwammen
Dit heb je nodig
fonduepan met olie
fonduevorken