Roerbakmie met surimi
bewaar
bewaar

Roerbakmie met surimi

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Pan water aan de kook brengen. Peultjes schoonmaken en 2 min. koken. Peultjes uit pan halen. Mie 2 min. koken in kokend water van peultjes. Mie in zeef afspoelen en laten uitlekken. Surimi in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Groentemix en peultjes 5 min. roerbakken. Mix voor roerbakmie en 100 ml water toevoegen en 1 min. door en door verwarmen. Mie en surimi in wok doen en op hoog vuur bakken tot meeste vocht verdwenen is. Eieren klutsen, door mieschotel roeren en 2 min. doorwarmen. Mie met zout en peper op smaak brengen en met pinda's garneren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerbakmie met surimi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig