Zomersorbet
Aan de slag
Appel wassen, in parten snijden en klokhuis verwijderen. Parten appel snipperen en met citroensap besprenkelen. Aardbeien schoonmaken en grote exemplaren in partjes snijden. Siroop over vier glazen verdelen. IJs over glazen verdelen. Fruit erop scheppen en met slagroom garneren.
Zomersorbet
nagerecht
null personen
170 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Appel wassen, in parten snijden en klokhuis verwijderen. Parten appel snipperen en met citroensap besprenkelen. Aardbeien schoonmaken en grote exemplaren in partjes snijden. Siroop over vier glazen verdelen. IJs over glazen verdelen. Fruit erop scheppen en met slagroom garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 appel
1 theelepel citroensap
250 g aardbeien
4 eetlepels aardbeienlimonadesiroop
1 beker appel-sorbetijs
1 spuitbus slagroom
Dit heb je nodig
hoge glazen