Andijviesalade met tonijn
bewaar
bewaar

Andijviesalade met tonijn

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Tonijnstukjes met vork loshalen. Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden en met citroensap besprenkelen. Walnoten grof hakken. Bosui in ringetjes snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Van stokbrood 4 sneetjes snijden, korst verwijderen en brood in blokjes snijden. In droge koekenpan met anti-aanbaklaag broodblokjes in 5 min. bruinbakken. In grote schaal andijvie en tonijn door elkaar scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Salade over vier borden verdelen. Avocado, walnoot, bosui en paprika erop leggen en broodblokjes erover strooien. Salade met rest van stokbrood serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijviesalade met tonijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig