Andijviesalade met tonijn
Aan de slag
Tonijnstukjes met vork loshalen. Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden en met citroensap besprenkelen. Walnoten grof hakken. Bosui in ringetjes snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Van stokbrood 4 sneetjes snijden, korst verwijderen en brood in blokjes snijden. In droge koekenpan met anti-aanbaklaag broodblokjes in 5 min. bruinbakken. In grote schaal andijvie en tonijn door elkaar scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Salade over vier borden verdelen. Avocado, walnoot, bosui en paprika erop leggen en broodblokjes erover strooien. Salade met rest van stokbrood serveren.
Andijviesalade met tonijn
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tonijnstukjes met vork loshalen. Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden en met citroensap besprenkelen. Walnoten grof hakken. Bosui in ringetjes snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Van stokbrood 4 sneetjes snijden, korst verwijderen en brood in blokjes snijden. In droge koekenpan met anti-aanbaklaag broodblokjes in 5 min. bruinbakken. In grote schaal andijvie en tonijn door elkaar scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Salade over vier borden verdelen. Avocado, walnoot, bosui en paprika erop leggen en broodblokjes erover strooien. Salade met rest van stokbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 blikjes tonijnstukjes
1 rijpe avocado
3 eetlepels citroensap
1 zakje walnoten
3 bosuitjes
1 rode paprika
1 bruin stokbrood
1 zak panklare andijvie