Witlof met roomsaus en gegrilde zalm
bewaar
bewaar

Witlof met roomsaus en gegrilde zalm

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen, in stukjes snijden en in 20 min. gaarkoken. Bieslook fijnknippen. Witlof schoonmaken, harde kern verwijderen, in de lengte halveren en in 10 min. beetgaar koken. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden en bieslook erdoor roeren. Zalm met zout en peper inwrijven en in grillpan 8 min. grillen of in koekenpan bakken, halverwege keren. Witlof laten uitlekken. Rauwe ham om witlof wikkelen. Witlof over vier borden verdelen. Met zalm, saus en aardappels serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witlof met roomsaus en gegrilde zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig