Witlof met roomsaus en gegrilde zalm
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in stukjes snijden en in 20 min. gaarkoken. Bieslook fijnknippen. Witlof schoonmaken, harde kern verwijderen, in de lengte halveren en in 10 min. beetgaar koken. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden en bieslook erdoor roeren. Zalm met zout en peper inwrijven en in grillpan 8 min. grillen of in koekenpan bakken, halverwege keren. Witlof laten uitlekken. Rauwe ham om witlof wikkelen. Witlof over vier borden verdelen. Met zalm, saus en aardappels serveren.
Witlof met roomsaus en gegrilde zalm
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in stukjes snijden en in 20 min. gaarkoken. Bieslook fijnknippen. Witlof schoonmaken, harde kern verwijderen, in de lengte halveren en in 10 min. beetgaar koken. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden en bieslook erdoor roeren. Zalm met zout en peper inwrijven en in grillpan 8 min. grillen of in koekenpan bakken, halverwege keren. Witlof laten uitlekken. Rauwe ham om witlof wikkelen. Witlof over vier borden verdelen. Met zalm, saus en aardappels serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kilo aardappels
½ zakje verse bieslook
8 struikjes witlof
1 pakje roomsaus
2 zalmmoten
8 plakjes rauwe ham