Wraps met Mexicaans gekruid rundvlees
Laat je met deze kruidige wraps meevoeren naar Mexico. Natuurlijk met chilibonen en avocado's.
Aan de slag
Maak de paksoi schoon en snijd in reepjes. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in 5 min. bruin. Bak de paksoi 3 min. mee. Meng al roerend de kruidenmix en het water erdoor. Schep de bonen erdoor. Laat het geheel door en door warm worden.
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tortilla's met het rundvleesmengsel, blokjes avocado en tacosaus. Vouw dicht en rol op.
Wraps met Mexicaans gekruid rundvlees
Laat je met deze kruidige wraps meevoeren naar Mexico. Natuurlijk met chilibonen en avocado's.
hoofdgerecht
null personen
865 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maak de paksoi schoon en snijd in reepjes. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in 5 min. bruin. Bak de paksoi 3 min. mee. Meng al roerend de kruidenmix en het water erdoor. Schep de bonen erdoor. Laat het geheel door en door warm worden.
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tortilla's met het rundvleesmengsel, blokjes avocado en tacosaus. Vouw dicht en rol op.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 paksoi
3 el traditionele olijfolie
500 g runderreepjes
25 g fajita seasoning mix
50 ml kraanwater
400 g chilibonen in blik
2 avocado's
1 pak bloemtortilla
225 g tacosaus mild