Kipfilet met dragonsaus
bewaar
bewaar

Kipfilet met dragonsaus

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kipfilets bestrooien met peper. Om elke kipfilet 3 plakjes spek wikkelen (evt. met cocktailprikkers vaststeken). In ruime koekenpan 1 el olie verhitten en hierin kipfilets voorzichtig op matig vuur ca. 15 min. rondom bakken, tot ze gaar zijn. Kipfilets uit pan nemen en in aluminiumfolie wikkelen. In pan nog 1 el olie verhitten en sjalot en dragon 2 min. al omscheppend bakken. Tomaatblokjes toevoegen en 1 min. meebakken. Slagroom erdoor roeren en op zacht vuur 1-2 min. zachtjes doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kip met dragonsaus serveren. Lekker met gebakken aardappels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilet met dragonsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig