Kipsalade met avocado
bewaar
bewaar

Kipsalade met avocado

Frisse salade met rucola, cherrytomaat, avocado en warme kipfilet. De pestodressing doet het 'm.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kipfilets in de lengte in repen en halveer. Bestrooi met peper en zout. Verhit in een koekenpan de boter en bak de reepjes kip in ca. 10 min. rondom bruin en gaar.

Roer in een schaal de Italiaanse dressing en de crème fraîche door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de cherrytomaatjes. Schep de avocado, tomaatjes en kip door de dressing.

Verdeel de slamelange langs de rand van een platte schaal. Schep de kipsalade in het midden en garneer met de blaadjes basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipsalade met avocado

Frisse salade met rucola, cherrytomaat, avocado en warme kipfilet. De pestodressing doet het 'm.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig