Artisjokken-paprikarisotto
bewaar
bewaar

Artisjokken-paprikarisotto

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. In braadpan ui in olie 2 min. fruiten. Rijst toevoegen en al omscheppend bakken, tot rijst glanst. Bouillon erbij schenken en rijst in 20 min. gaarkoken. Artisjokken laten uitlekken en vocht opvangen. Paprika's wassen en in hun geheel op bakplaat onder grill leggen, regelmatig keren. Paprika's roosteren tot vel begint te blakeren. Paprika's in plastic zak doen en 5 min. laten liggen. Zwart vel van paprika's pellen. Paprika's in stukjes snijden. In droge koekenpan amandelen roosteren. Artisjokken, paprika, 4 el artisjokkenvocht en helft van kaas door risotto scheppen en 2 min. meewarmen. Risotto met zout en peper op smaak brengen en met amandelen en rest van kaas bestrooien. Lekker met salade van rucola met balsamicodressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Artisjokken-paprikarisotto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig