In oven gesmolten camembert
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Winterpeen met dunschiller schillen en wassen. Met (groot) mes winterpeen in de lengte in dikke plakken snijden en vervolgens plakken in de lengte in dikke repen snijden. Van bleekselderij brede onderkant afsnijden en daarbij houterige, stugge lange draden verwijderen door ze er met behulp van scherp mesje af te trekken. Bleekselderij halveren en in de lengte in repen snijden. Van camembertdoosje papier verwijderen en camembert van (plastic) papiertje en eventuele sticker ontdoen. Korst van camembert kruislings insnijden, met komijn bestrooien en kaas in doosje terugleggen. Camembert op met bakpapier beklede bakplaat leggen en in midden van oven in 15 min. laten smelten. Gesmolten camembert in geopend doosje serveren. Repen wortel en bleekselderij in camembert dopen.
In oven gesmolten camembert
voorgerecht
null personen
200 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Winterpeen met dunschiller schillen en wassen. Met (groot) mes winterpeen in de lengte in dikke plakken snijden en vervolgens plakken in de lengte in dikke repen snijden. Van bleekselderij brede onderkant afsnijden en daarbij houterige, stugge lange draden verwijderen door ze er met behulp van scherp mesje af te trekken. Bleekselderij halveren en in de lengte in repen snijden. Van camembertdoosje papier verwijderen en camembert van (plastic) papiertje en eventuele sticker ontdoen. Korst van camembert kruislings insnijden, met komijn bestrooien en kaas in doosje terugleggen. Camembert op met bakpapier beklede bakplaat leggen en in midden van oven in 15 min. laten smelten. Gesmolten camembert in geopend doosje serveren. Repen wortel en bleekselderij in camembert dopen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 winterpeen
3 stengels bleekselderij
1 camembertkaasje
1 mespunt gemalen komijn
Dit heb je nodig
bakpapier